Сумка М-ТАС для туалетного приладдя Black

SKU 16907

391,00 

Дана сумка призначена для зберігання різних засобів гігієни та інших дрібниць.

Дійсно, це зручний і практичний аксесуар, що дозволяє компактно зберігати бритву, зубну щітку, пасти, креми, шампуні і різні дрібниці. .

У складеному стані сумка компактна і не займає багато місця, але водночас вона може вмістити в собі все туалетне приладдя, яке може знадобитися солдату.

 

  • Розміри в складеному стані:    27 х 16 см
  • В розкладеному стані:                42 х 27 см
  • Матеріал:          600D Polyester з покриттям ПоліВінілХлоридом (ПВХ)
  • Вага:     200 грам

Через високу щільність матеріалу тканина добре відштовхує воду, тримає форму, має високу міцність. Головна особливість тканини полягає в тому, що внутрішня поверхня матеріалу 600d polyester pvc наче прогумована. Покрита однорідним шаром полівінілхлориду, що забезпечує високі властивості водовідштовхування і зносостійкості.

 

 

Сумка для туалетного приладдя – це корисний і практичний аксесуар, який може стати в нагоді всім, хто буває в дорозі. У нього Ви можете скласти всі туалетні приналежності, які необхідно мати під рукою.

 

В галереї товару знаходиться зображення з розмірної сіткою. Для взуття розмір в см вказано саме для довжини устілки. Замірте устілку з вашого взуття і знайдіть відповідний розмір в таблиці.

Відправляємо Новою Поштою накладеним платежем, більше інформації тут.

Сумка складається втричі і в складеному стані закривається на фастекс. Стропа від фастекса прошита по всій довжині сумки.

Розкриваємо сумку. Усередині вона досить проста, але в той же час максимально зручна і функціональна.

У нижній третині сумки розташований місткий карман на блискавці, куди без проблем помістяться пінка для гоління, зубна щітка, тюбик зубної пасти і т. п.

Середня частина сумки – три плоскі нашиті кишені, які фіксуються нашитою зверху гумовою стропою. Сюди помістяться шматок мила, пачка вологих серветок або носових хусток, бритва і т. п.

У верхній частині сумки є кишеня на змійці глибиною на 2/3 сумки. І в найм пластикове дзеркало, яке кріпиться на velcro у верхній третині сумки. Його практично неможливо розбити і пошкодити

У верхню кишеньку ховається гачок на стропі, який виймається через отвір угорі сумки. За цей гачок сумку можна підвісити в поїзді, наметі, на гілці дерева і т. п.

Матеріал сумки – поліестер з покриттям з ПВХ (полівінілхлориду), який добре тримає форму, відштовхує вологу і має відмінну зносостійкість. У складеному стані сумка для туалетного приладдя компактна і займає зовсім мало місця. Її вага всього 200 гр., Вона не обтяжить Ваш багаж, але дозволить тримати під рукою всі необхідні для туалету засоби. Така річ стане в нагоді не тільки військовим, а й (не дивлячись на military стиль виготовлення) всім, хто ходить в походи, їздить у відрядження і т.п.

 

 

 

Go to Top