Кеди M-Tac Olive

SKU 16534

(1 відгук)

1540,00 

Є в наявності

Легкі та практичні кеди із високоякісної та зносостійкої бавовни-канвас забезпечуватимуть комфорт під час довгоготривалого носіння.

  • Підошва із вулканізованої гуми.
  • Надійний протектор.
  • Широка міцна шнурівка на люверсах.
  • Прорезинений носок.

П‘ята захищена додатковою накладкою для міцності.

В галереї товару знаходиться зображення з розмірної сіткою. Для взуття розмір в см вказано саме для довжини устілки. Замірте устілку з вашого взуття і знайдіть відповідний розмір в таблиці.

Відправляємо Новою Поштою накладеним платежем, більше інформації тут.

Більш практичне взуття для відпочинку на природі і прогулянок знайти важко. Зручні і доречні для повсякденного носіння і заняття спортом. Народившись трохи пізніше початку ХХ-го століття, кеди дуже швидко зі спортивного взуття стали взуттям мас. Бренд M-Tac радий представити якісні кеди, виконані зі зносостійкої бавовни-канвас. Конструкція не змінилася за сотню років, вона проста і функціональна: 6 металізованих люверсів, задник захищений додатковою накладкою. Широкі і міцні шнурки з 100% поліестеру надійно фіксують ногу, не передавлюючи її в підйомі. М’яка і пружна підошва виконана з вулканізованої гуми. Протектор зі змінним малюнком гарантує за необхідності хороший поштовх. Незважаючи на поширеність кросівок кеди не бажають здавати свої позиції.

Go to Top